Υπηρεσίες

Παρακαταθήκη Υλικών

parakatathikiΜε εβδομαδιαίες εισαγωγές εξασφαλίζει την διαρκή παρακαταθήκη και επάρκεια όλων των προϊόντων. Με αεροπορικές αποστολές καλύπτει τις επείγουσες ζητήσεις ειδικευμένων προϊόντων. Έχει την δυνατότητα να παραδώσει εντός μιας εβδομάδας οσοδήποτε μεγάλες ποσότητες από οποιοδήποτε προϊόν ζητηθεί.

 

 

 

Ζύγιση Ακριβείας

zugisiΤα υλικά (ταινίες και αγωγοί) ζυγίζονται σε διακριβωμένη ζυγαριά μεγάλης ακριβείας και το σχετικό ζυγολόγιο επισυνάπτεται στο αντίστοιχο δελτίο παραγγελίας καθώς και στο δελτίο αποστολής.

 

 

 

 

 

 

Διεξαγωγή Σεμιναρίων

seminaria_01Στον ειδικά διαμορφωμένο σε αίθουσα σεμιναρίων (δυναμικότητος 22 ατόμων) χώρο, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με τα τελειότερα οπτικοακουστικά μέσα, διεξάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάσεις των
  • νέων τεχνικών κατασκευής συστημάτων αντικεραυνικής προστασίας,
  • γειώσεως και
  • προστασίας από υπερτάσεις.

Τμήμα της αίθουσας αυτής είναι διαμορφωμένο σε μόνιμη έκθεση προϊόντων και εξαρτημάτων.

 

 

seminaria_02

 

Αντίστοιχες παρουσιάσεις - σεμιναρια οργανώνονται και απο επαγγελαματικούς και εκπαιδευτικούς φορείς όπως ΤΕΕ (Τεχνικό επιμελητήριο της Ελλάδος) ΚΕΚ ΓΕΣΕΒΕ, ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ, συνδέσμους ηλεκτρολόγων εγκαταστατών μέσης και ανώτερης εκπαίδευσης, συνδέσμους εγκαταστατών σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

seminaria_03

 

Πάνω από 120 σεμινάρια αντικεραυνικής προστασίας, γειώσεων και προστασίας απο υπερτάσεις έχουν διοργανωθεί τα τελευταία χρόνια.

 

 

 


Διαχείριση Αποθήκης

diaxeirisi_01Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του μεγάλου όγκου των παραγγελιών σε ελάχιστο χρόνο, η διαχείριση της αποθήκης γίνεται μέσω ειδικού λογισμικού WMS (Warehouse Managment System).

Κάθε παραγγελία καταχωρείται στο εμπορικό λογισμικό ERP (Enterprice Resourse Planing) το οποίο αυτόματα ενημερώνει το λογισμικό διαχείρισης της αποθήκης.

Μέσω ασύρματου δικτύου οι παραγγελίες αυτές διαβιβάζονται στους ειδικούς τερματικούς φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι φέρουν ενσωματωμένο σαρωτή (scanner). Κάθε προϊόν και κάθε συσκευασία προϊόντων φέρει γραμμωτό κώδικα (bar code), o οποίος χαρακτηρίζει μονοσήμαντα και επακριβώς το συγκεκριμένο προϊόν στην συγκεκριμένη συσκευασία.

Η διαδικασία αυτή επιτρέπει την ιχνηλασιμότητα κάθε αποστολής. Το λογισμικό επιτρέπει την συλλογή αποκλειστικά και μόνο των παραγγελθέντων υλικών, αποτρέποντας την λανθασμένη αποστολή υλικών.

Διασφάλιση Ποιότητος

diasfalisiΗ εταιρεία "Τεχνική Ανάπτυξη" είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001-2000 και είναι ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της Γερμανικής εταιρείας J. Propster GmbH, της Αγγλικής εταιρείας J.W.Furse Ltd και της Ισπανικής εταιρείας PSR, οι οποίες είναι επίσης πιστοποιημένες κατά ISO.

Αποθηκευτικοί χώροι

xoroi_apothikisΗ κεντρική αποθήκη συνολικού εμβαδού 700 m2 στεγάζεται στο Περιστέρι. Η περιφερειακή αποθήκη βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, σε μικρή απόσταση από την Αττική Οδό.

 

 

 

Διάθεση υλικών

ylikaΒασικό κριτήριο κατασκευής κάθε εξαρτήματος αποτελεί η υψηλή ποιότητα και βασικό κριτήριο σχεδιασμού η ελαχιστοποίηση του χρόνου εγκατάστασης.

 

 

 

Εργαστηριακοί Έλεγχοι

elegxoi_01Τα προϊόντα τα οποία εμπορεύεται η εταιρεία έχουν υποστεί όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους και δοκιμές.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η Γερμανική εταιρεία J. Propster GmbH, η οποία είναι παγκοσμίως πρωτοπόρος στον τομέα των εργαστηριακών δοκιμών, από το 1998 (μερικά χρόνια πριν την έναρξη ισχύος των ευρωπαϊκών προτύπων σειράς ΕΝ 50164) διαθέτει ιδιόκτητο εργαστήριο υψηλών τάσεων, εξοπλισμένο με κρουστική γεννήτρια ικανότητος 100 κΑ (10/350 μsec) και υποβάλει τα προϊόντα της στις προδιαγραφόμενες διαδικασίες δοκιμών.

 

 

elenxoi_02Το 2001 και δεύτερη γεννήτρια αντίστοιχης ικανότητος προστέθηκε στον εξοπλισμό αυτού του εργαστηρίου.

Τον Ιούλιο του 2007 και τρίτη κρουστική γεννήτρια ικανότητος 100 κΑ (10/350 μsec) προστέθηκε στον εξοπλισμό αυτού του εργαστηρίου.

 

 

Έλεγχοι, επιθεωρήσεις εγκαταστάσεων

epitheoriseis_01Αναλαμβάνει τον έλεγχο υφιστάμενων εγκαταστάσεων υποβάλλοντας προτάσεις αναβάθμισης και λήψεως συμπληρωματικών μέτρων, αν και εφόσον αυτά κριθούν αναγκαία.

 

 

 

 

 

 

epitheoriseis_02

Τεχνική Υποστήριξη

Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη προτείνοντας τις βέλτιστες κατασκευαστικά λύσεις. Αναλαμβάνει τον έλεγχο υφισταμένων εγκαταστάσεων υποβάλλοντας προτάσεις αναβάθμισης και λήψης συμπληρωματικών μέτρων, αν αυτά κριθούν αναγκαία. Σε πολύ ειδικευμένα έργα η τεχνική υποστήριξη παρέχεται σε συνεργασία με τους μηχανικούς των συνεργαζόμενων εταιρειών του εξωτερικού, οι οποίοι αν κριθεί αναγκαίο, έρχονται στην Ελλάδα για την επί τόπου επίλυση του πιθανού προβλήματος και την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης.

Για άμεση επικοινωνία:

Αγ. Παύλου 25, 12132, Περιστέρι, Αθήνα. Τηλ.: 210-57.82.008, 210-57.82.016 Φαξ: 210-57.82.009, e-mail: [email protected]